Vi fyller 31 år!

Libra Artic bildades 1989 i samband med att jag, Lisbeth Jansson, började skriva världens första bok om kaninhoppning. Två år senare hade min man, Lars Jansson,de första hindren till försäljning lagom till bokens utgivning. Lars har gedigen utbildning och lång erfarenhet inom trä- och möbelbranschen.

I och med mina unika kunskaper om kaninhoppning blev jag en ledande gestalt för alla som ville syssla med sporten. År 1994 bildades Sveriges Kaninhopppares Riksförbund, där jag satt som ordförande fram till årsstämman 2005, då jag valde att avgå för att satsa helt på företaget.

32 års erfarenhet av kaninhoppning och allt som hör samman med denna sport garanterar, att ett hinder från Libra Artic är tillverkat efter gällande mått och regler för hur hinder ska se ut (SKHRF:s tävlingsreglemente) och med största möjliga hänsyn till kaninernas förmåga att uppfatta och bemästra hindren.

Vi bemödar oss om hög kvalitét och snygg design. Hållbarheten på hindren är vid normal förslitning mycket hög, vilket ger ett bra andrahandsvärde.

Våra flesta kunder finns i Sverige, Norge Danmark och Finland. Men vi levererar också till många andra länder, t o m till Australien.

Till höger ser ni den första och världens då enda bok om kaninhoppning. Den tycktes i flera omgångar under 1991-1993 och såldes i 5000 exemplar, innan den blev lite inaktuell.

Tillagd i varukorgen