Tävlingar vi kommer att besöka

11-12 juli  Hedensted, Danmark.

Vi besöker Dyr og Frtid i Hedensted utanför Horsens.

Beställningar kan göras redan nu.

Vi ser verkligen fram emot att få träffa er alla igen!

Meddelande från förbundsstyrelsen

Dispensansökan - janssonlisbeth@gmail.com - Gmail

Styrelsen har kommit fram till att så länge kravet om F-skattsedel finns (enligt den gällande regeln sedan 2008) kommer ni/Libra Artic ha dispens att fortsätta få sälja hinder på våra arrangemang så länge ni kan bevisa att ni betalar skatt på annat lagenligt sätt. (Inget ni behöver bevisa nu då ni redan sänt in underlag på detta) 
Med vänlig hälsning, styrelsen genom Karin

Håller utbildning i Starta Eget

Bara genom att vara egen företagare lär man sig mycket om skatteregler mm. Jag har gått ett steg längre. Under min tid som hudvårdskonsult inom Mary Kay var jag den som höll utbildning för alla andra konsulter inom Värmland i just detta att starta företag. Jag var därför ofta i kontakt med Skatteverket i olika frågor som kom upp under utbildningsdagarna och på så vis lärde jag mig mycket.

Så att just jag blev ifrågasatt om Libra Artic HB sålde svart var både komiskt och förnedrande. Men avundsjuka kan ställa till det :-)

Som pensionär har jag begärt att det ska dras extra mycket skatt varje månad, som sen täcker ev skatt och arbetsgivaravgifter om jag tar ut lön. Förbundsstyrelsen har fått en kopia av detta från Pensionsmyndigheten.

Ingen behöver tvivla på att jag och Lasse gör rätt för oss.

Företagets skatt och moms har inget med F-skatt att göra, så blanda inte ihop begreppen!