Läs gärna detta innan du beställer

Alla uppgifter om våra hindermodeller är baserade på det utförande som gällde 1 januari 2017. Av skilda skäl kan modellerna komma att ändras i ett eller annat avseende, varför rätt till avvikelse från pris, text och bild förbehålles.

Endast myndig person, dvs person över 18 år, kan göra beställningar i eget namn (gäller endast nya kunder).

Leveranstid ca 1-2 veckor om varan finns helt färdig i lager. Vid färgbyte eller andra önskemål från kunden blir leveranstiden längre. På grund av mycket stor orderingång kan leveranstiden bli 4-6 veckor.

Varorna skickas med billigaste leveranssätt. Avisering sker via sms. Eventuella anmärkningar ska göras inom 8 dagar efter varans mottagande. Transportskador anmäles av kunden direkt till transportören.

Frakt tillkommer på alla beställningar. Frakten beror på vad varan väger och i vissa fall destination och leveranssätt. Fakturan ligger i paketet.

Påminnelseavgift med 75 kr tillkommer på fakturor som inte är betalda på förfallodagen. Efter en påminnelse samt inkassokrav lämnas ärendet till kronofogden för indrivning.

Returfrakt betalas av kunden. Specialbeställningar kan inte returneras.

Försändelser som inte hämtas ut debiteras med den faktiska fraktkostnaden inklusive returfrakt, dock lägst 500 kr.

Bekräftelsemail

Så fort en beställning är skickad så kommer en beställningsbekräftelse via email till kunden. Spara denna! Den är kundens kvitto på vilken beställning som gjorts och vid vilken tidpunkt.

Vi får samtidigt beställningen som email. Ett snabbt och säkert sätt för båda parter.

Privatperson eller företag?

Det finns en ruta man ska kryssa i om man som kund är Privatperson eller Företag.

Klubbar ska kryssa i som Privatperson, annars blir momsen fel. Men ange klubbens namn i meddelanderutan.

Om du vill byta färg

Om du vill beställa ett hinder i en annan färg så gör du så här:

Beställ hindret i vilken färg som helst.

På sidan där du fyller i namn och adress när du beställer, så finns en ruta för Övrig information. Där skriver du i vilka färger du vill ha hindret.